• free shipping over $200
www.frankvandermost.nl

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Het beschermen van uw privacy is belangrijk voor ons. Dit beleid legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en de persoonlijke informatie die u verstrekt tijdens het gebruik van deze website bekend te maken. Het is altijd uw keuze of om persoonlijke informatie via de Website. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt zal met zorg worden behandeld, en met inachtneming van dit beleid, zal niet worden gebruikt of openbaar gemaakt op een manier waarop je dat nog niet ingestemd. Ook kunt u opt-out van bepaalde gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, zoals uitgelegd in dit beleid.
UW TOESTEMMING
1. Door het gebruik van de website, gaat u akkoord met onze collectie, het gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit beleid.
Automatisch verzamelde
2. Niet-identificeerbare informatie - Net als vele andere websites, de website verzamelt automatisch bepaalde niet-identificeerbare informatie over website gebruikers, zoals het Internet Protocol (IP) adres van uw computer, het IP-adres van uw Internet Service Provider, de datum en tijd waarop u de website, het internetadres van de website van waaruit u direct gekoppeld aan de website, het besturingssysteem dat u gebruikt, de secties van de website die u bezoekt, de website pagina's te lezen en afbeeldingen bekeken en de inhoud die u downloaden van de website. Deze niet-identificeerbare informatie wordt gebruikt voor de website en systeembeheer en om de website te verbeteren. Wij kunnen ook niet-identificeerbare informatie gebruiken om interactieve, re
Terug